Privacy Verklaring
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag welke gegevens Laura Elkhuizen Fotografie van jou verzamelt en waarom.
Gegevens van Laura Elkhuizen Fotografie

(verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring)
Balatonmeer 59
3825 VE Amersfoort
laura@lauraelkhuizen-fotografie.nl
www.lauraelkhuizen-fotografie.nl
06 – 46026560
KVK 57173540

Welke persoonsgegevens verwerk ik

Laura Elkhuizen Fotografie verwerkt je persoonsgegevens doordat je mij opdracht geeft je te laten fotograferen. Zonder deze gegevens kan de samenwerking geen doorgang vinden. Deze gegevens zijn noodzakelijk om je te fotograferen en om de gekozen producten aan je af te leveren.

– Voor- en achternaam
– Geslacht, eventueel leeftijd (kinderen)
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een contactformulier of vragenformulier voorafgaand aan de fotoreportage op mijn website aan te maken, in correspondentie of telefonisch
– Bankgegevens doordat je mijn facturen betaald
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– En natuurlijk de foto’s zelf.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Laura Elkhuizen Fotografie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Je te kunnen bellen of e-mailen over de fotoreportage
– Je te informeren over eventuele wijzigingen in mijn dienstverlening
– Om mijzelf goed te kunnen voorbereiden op de fotoreportage (leeftijd en namen van kinderen bijvoorbeeld)
– Om bestelde producten (zoals fotoafdrukken, digitale fotobestanden of fotoalbums) bij je af te kunnen leveren
– Het afhandelen van jouw betaling
– Het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Worden mijn gegevens bewaard, beveiligd en gedeeld

Laura Elkhuizen Fotografie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus. Ik bewaar je persoonsgegevens voor onbepaalde tijd om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Fotobestanden worden minimaal 5 jaar bewaard.


Deze gegevens worden met niemand gedeeld. De gegevens staan in de mailbox van Laura Elkhuizen Fotografie en vormen een klantbestand in een contactsheet in Excel.
Je gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord op de computer, de mailbox en de WiFi verbinding.


Laura Elkhuizen Fotografie deelt jouw persoonsgegevens alleen met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, bijvoorbeeld het vaklab dat mijn fotoalbums maakt. Met deze bedrijven die je gegevens verwerken, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Laura Elkhuizen Fotografie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

Laura Elkhuizen Fotografie gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

Mijn website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service van Google Inc. (“Google”). De door deze cookies gegenereerde informatie over je gebruik van deze website wordt overgebracht naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. Over het algemeen wordt je IP adres door Google eerst binnen de Europese Unie verkort. Alleen in buitengewone gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de Verenigde Staten overgebracht en daar verkort.

De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming van Google Analytics vindt je bij de voorwaarden van Google Analytics of bij het privacy overzicht van Google Analytics.

Ook Facebook Connect (bv. een ‘vind ik leuk’ reactie op mijn blog, gekoppeld aan Facebook) en Gravatar (je profielfoto bij een reactie op mijn website) zijn cookies die ik gebruik.
Het gebruik hiervan kan ervoor zorgen dat er door mij of door anderen gegevens worden verzameld of gedeeld over jou.

Hoe jouw gegevens vervolgens door die derde partij worden verzameld, gedeeld, opgeslagen, gebruikt of gedeeld valt buiten mijn verantwoordelijkheid. Lees hiervoor het privacybeleid en de instellingen van de betreffende sociale netwerk sites.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook mag je je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je mag bij mij een verzoek indienen om de persoonsgegevens die ik van jou heb in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen (gegevensoverdraagbaarheid).

Mail hiervoor naar laura@lauraelkhuizen-fotografie.nl.
Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Laura Elkhuizen Fotografie met jouw persoonsgegevens omgaat.