Warning: Declaration of ElementorPro\Modules\Posts\Skins\Skin_Content_Base::register_controls(Elementor\Widget_Base $widget) should be compatible with Elementor\Controls_Stack::register_controls() in /home/marian1q/Vlinderliv.demarketingwebshop.nl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/post-content.php on line 30

PRACHTIG ZWANGER SHOOT | TIENHOVEN AAN DE LEK

Z-8-1

Een boomgaard aan huis… wow wat gaaf. Helemaal perfect voor een fotoshoot. En ook nog een rivier op loopafstand. Ik ben weer helemaal enthousiast om er iets moois van te maken. Ze heeft een jurk laten maken, speciaal voor de shoot. En wat voor een! Prachtige borduursels en mooie stoffen waarin haar prachtige zwangere buik helemaal mooi uitkomt. 

Na een paar weken stuur ik ze de fotoreportage op van haar prachtige zwangerschap. Een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd.

DEZE BLOG DELEN:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on print
Share on email