Warning: Declaration of ElementorPro\Modules\Posts\Skins\Skin_Content_Base::register_controls(Elementor\Widget_Base $widget) should be compatible with Elementor\Controls_Stack::register_controls() in /home/marian1q/Vlinderliv.demarketingwebshop.nl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/post-content.php on line 30

PRACHTIG ZWANGER SHOOT| SCHEVENINGEN

Zwanger-Scheveningen-4

Mijn hart maakt even een sprongetje. Naar Scheveningen voor een shoot in de duinen en aan de zee! ’t Is volop zomer, dus we beginnen pas om 21uur. De zon staat lekker laag aan de hemel, prachtig warm licht om in te fotograferen. We wandelen wat rond door de duinen, steeds wanneer ik een mooi plekje zie houden we even stil en nemen we een paar foto’s. Uiteraard eindigen we met onze voeten in het zee water. En magisch kleuren op de achtergrond van de zonsondergang.

Een heerlijke buiten wandeling dus, met een paar fotostops, leveren deze prachtige serie op!

DEZE BLOG DELEN:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on print
Share on email