Warning: Declaration of ElementorPro\Modules\Posts\Skins\Skin_Content_Base::register_controls(Elementor\Widget_Base $widget) should be compatible with Elementor\Controls_Stack::register_controls() in /home/marian1q/Vlinderliv.demarketingwebshop.nl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/post-content.php on line 30

NEWBORN SHOOT | KESTEREN

December-Shoot-11

Jaaa, december, kerstbomen! En die stond toevallig nog op m’n bucketlist. Een kleintje onder de christmas tree op de foto zetten.  En hoe klein is dit kleintje. Je kunt het goed zien aan de close up foto’s. Ieniemienie handjes en vingertjes. En een té schattig koppie! En dan de foto’s met de ouders. Ik kan het niet helemaal in woorden uitleggen, maar ze staan er echt op als nieuwe ouders, precies hoe ze hun kindje vast houden, naar hem kijken, alles zo mooi. En dat is ook waar de foto’s voor zijn, het vast leggen van zo’n nieuwe en bijzondere periode in je leven, een eerste keer. Daarna zal nooit iets meer hetzelfde zijn!

DEZE BLOG DELEN:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on print
Share on email